De ontwikkelingen bij Apple staan niet stil. Sterker nog, de ontwikkelingen bij Apple volgen elkaar in razend tempo op. Na de lancering van de Apple iPad Air, duiken er op dit moment alweer geruchten op over de nieuwe iPad Air 2. Het bijzondere aan deze iPad Air 2 is dat deze waarschijnlijk een nóg dunner scherm krijgt dan zijn voorganger. Dit wordt duidelijk naar aanleiding van een aantal uitgelekte foto’s die op internet zijn verschenen. One More Thing publiceerde de onderstaande foto’s:

De foto’s die hierboven staan afgebeeld zijn afkomstig van Chinese bronnen uit China, waar de producten van Apple worden geproduceerd. Het is meer regelmatig dan uitzondering dat er in vroeg stadium vaak foto’s of betrouwbare informatie uitlekt over verwachtte Apple producten.

We zien de voorkant van een iPad, waarbij het om een duidelijk ander model gaat dan we normaal gesproken van Apple gewent zijn. De foto’s lijken er op te duiden dat het beeldscherm en de behuizing zijn samengevoegd, wat er voor zorgt dat het toestel nog dunner is dan anders.

Doordat het toestel dunner wordt, ontstaat er meer ruimte voor andere onderdelen in de nieuwe iPad Air, zoals bijvoorbeeld een verbeterde accu. Kortom, een bijzonder stukje informatie over de nieuwe iPad, waar op dit moment nog niet veel informatie over is te vinden op internet.

We kunnen dan ook nog niet veel verder uitweiden over mogelijk andere specificaties van de nieuwe iPad Air 2. Zodra er meer bekend is, laten we dit uiteraard weten.