Na de lancering van de iPad Air, lijkt de iPad Air 2 alweer volop in productie te zijn. Op internet vangen we steeds meer signalen op van de nieuw te verwachten tablet van Apple. In navolging op de iPhone 5s, zal de iPad Air 2 ook worden uitgerust met een vingerafdrukscanner.

De vingerafdrukscanner is met de komst van de iPhone 5s een nieuw stukje techniek van Apple gebleken, waarmee zij een trend in de markt hebben gebracht. De Samsung Galaxy S5 nam deze techniek namelijk over, naar een idee van Apple. Na de lancering van de iPhone 5s vorige jaar, doken er al direct geruchten op over een vermeenden gouden iPad mini, welke ook zou worden uitgerust met een zogeheten Touch-ID. Niet veel later werden de Ipad Air en nieuwe iPad mini gepresenteerd. Opvallend was dat beide tablets niet werden uitgerust met een vingerafdrukscanner.

Nu duiken er toch geruchten op die er op wijzen dat de iPad Air 2 en zijn kleinere broertjes, wel worden uitgerust met een Touch-ID. Het ligt natuurlijk een beetje in de lijn der verwachting, aangezien deze bijzondere techniek natuurlijk niet mag ontbreken op de nieuwere iPad’s.