Een iPad Air kun je heel wat goedkoper aanschaffen door er een abonnement bij te nemen. Uiteraard is dit abonnement niet geschikt om mee te bellen, maar wel om mee te internetten. De kosten van het abonnement bij de iPad Air verschillen uiteraard per provider. Daarnaast is er nog een variatie mogelijk in de databundel. Als je heel veel gebruik maakt van internet, bijvoorbeeld het streamen van video of het delen van grote bestanden, is het misschien verstandig een wat grotere databundel te nemen. Zo loop je niet het risico dat je over je bundel heen gaat, of dat je internet opeens langzamer wordt. Zeker als je de iPad Air voor zakelijk gebruik nodig hebt, wil je dit natuurlijk het liefst voorkomen.

[table id=1 /]

Een iPad Air met abonnement aanschaffen

De iPad Air is pas net verkrijgbaar in Nederland, maar waar kun je deze nu kopen? Een kleine zoektocht op internet levert je al snel veel resultaten op. De grotere elektronicawinkels bieden de iPad Air sowieso aan, zij hebben hier namelijk afspraken voor gemaakt met Apple. Ook de grotere telecomaanbieders zullen de iPad Air aanbieden. Let wel even goed op voor welke provider je kiest, want sommige providers hebben niet overal goed bereik. Zeker in het grensgebied kan het voorkomen dat sommige providers niet overal een volledig bereik hebben. Dit is wel iets waar je op moet letten, zeker als je de iPad Air met een zakelijk abonnement wilt aanschaffen.

Waarom een abonnement nemen bij de iPad Air?

Heb je er twijfels bij of je eigenlijk wel een abonnement nodig hebt bij de iPad Air? Controleer dan eens goed je internetgebruik op onder andere je smartphone. Sommige mensen hebben namelijk helemaal geen internet nodig, aangezien ze aan Wi-Fi ook gewoon genoeg hebben. Tegenwoordig bieden de meeste plaatsen namelijk gratis Wi-Fi hotspots aan, waardoor je eigenlijk door het hele land wel gebruik kunt maken van gratis internet. Dit scheelt je maandelijks dus een flink bedrag aan datakosten. Een iPad Air zonder abonnement is dan natuurlijk een goede optie, maar dan zit je wel met het probleem dat je deze iPad in één keer moet gaan betalen, wat natuurlijk best een flink bedrag is. Op de lange termijn kan dit echter wel voordeliger zijn. Je zit echter wel met het probleem dat als je ooit een keer zonder Wi-Fi komt te zitten op een plek waar je echt internet nodig hebt, je hier niet over kunt beschikken. Een iPad Air met abonnement kan dit probleem in ieder geval voorkomen.