Onlangs heeft het grote MWC plaatsgevonden in Barcelona. Tijdens het MWC (Mobile World Congress) worden ieder jaar weer de nieuwste smartphones en andere gadgets aangekondigd. Op dit MWC is de iPad Air van Apple uitgekozen tot beste tablet van 2014! Een fraaie bekroning op de onlangs verschenen iPad, die ontzettend snel aan populariteit heeft gewonnen.

Ieder jaar worden er tijdens het MWC de “Global Mobile Awards” uitgereikt. Deze Award wordt uitgereikt aan de producten van de beste producten op het gebied van mobiele telecommunicatie. Er zijn maar liefst zes verschillende categorieën, waarin een winnaar wordt gekozen.

De Apple iPad Air Award was afkomstig uit de categorie: “Beste mobiele tablet”. De genomineerden in deze categorie waren: de Amazon Kindle Fire HDX 8.9, de LG G Pad 8.3, de Google Nexus 7, de Sony Xperia Z en de Asus Transformer Pad TF701T. Dit zijn natuurlijk niet de minste tablets, aangezien deze tablets allen te boek staan als best verkochte tablets van 2013. Stevige concurrentie dus voor de iPad Air. Toch is de iPad Air fier overeind gebleven. Een geweldige prestatie.

Onderstaand het jury oordeel over de iPad Air:

“The iPad Air packs class-leading performance in an attractive and svelte frame, while its ecosystem has an undisputed advantage in the number of format-optimized apps.”