Onlangs kwam Samsung met een commercial naar buiten, waarin het de aanval koos tegen een aantal grote concurrenten, waaronder natuurlijk Apple. In de reclame zien we de Samsung Galaxy Pro Tab welke wordt vergeleken met een aantal andere concurrerende tablets, waaronder de grootste concurrent, de iPad Air.

In deze commercial zoomt Samsung in op een aantal specificaties die zijn terug te vinden op de Galaxy Pro Tab en niet aanwezig zijn op bijvoorbeeld de tablets van Apple. We zien in de commercial verder dat Samsung de iPad Air onderuit wil halen door in te spelen op het feit dat de iPad Air geen ondersteuning heeft voor meerdere gebruikers. Samsung beweert dat dit onder iOS-gebruikers een graag geziene toevoeging zal zijn.

Een andere commercial van Samsung speelt in op de schermresolutie van de Samsung Tab Pro 10.1, welke hoger zou zijn dan die van de iPad Air.

Het is geen geheim dat Samsung en Apple elkaars grootste concurrent zijn en om het minste of geringste met elkaar in de clinch liggen. Kinderachtig of niet? Oordeel zelf. Onderstaand de commercials.